Invitation (CAT)

Benvolgut alcalde,
Benvolguda alcaldessa,

Ens plau convidar-vos a participar en la Conferència de Ciutats per la Pau a la Mediterrània, organitzada per les ciutats per la pau franceses, espanyoles i croatas, representades per Aubagne, Granollers i Biograd na Moru, amb el patrocini de la xarxa internacional de Mayors for Peace.

La pertinença a un mateix espai, la Mediterrània, ha configurat la nostra forma de vida i tots nosaltres tenim similituds nascudes dels intercanvis que s’han anat desenvolupant durant mil·lennis. És necessari, ara més que mai, reafirmar aquest destí comú des de les ciutats, al costat de la ciutadania.

El nostre mar comú és l’escenari permanent de conflictes dels quals les ciutats i els seus habitants en són les víctimes principals, ja siguin directes o indirectes. Estem convençuts, per tant, que hi ha una aspiració majoritària de pau entre els responsables dels milers de ciutats que envolten la Mediterrània.

És per això que hem decidit organitzar aquesta reunió, per compartir durant dos dies les nostres experiències d’electes locals, compartir-les amb la ciutadania i aportar un missatge positiu sobre el nostre destí col·lectiu.

La nostra pertinença a la xarxa d’Alcaldes per la Pau ens fa portaveus convençuts de la necessitat de l’eliminació de les armes nuclears al món, en aplicació del Tractat de No Proliferació Nuclear. Aquesta conferència serà igualment una oportunitat per valorar els riscos nuclears a la Mediterrània i els perills que representen per a cadascuna de les nostres ciutats. La recent conferència d’Oslo i la posició del Comitè internacional de la Creu Roja reforcen la nostra esperança.

Trobareu adjunt a aquesta carta el programa d’aquesta conferència de Ciutats per la Pau a la Mediterrània, així com un formulari d’inscripció.

Amb el desig de comptar amb la vostra participació del 19 al 21 de setembre a Aubagne, rebeu una salutació cordial.

Daniel FONTAINE
Alcalde de Aubagne (Francia)
Presidente de AFCDRP/Maires pour la Paix France

Josep MAYORAL
Alcalde de Granollers (Espagne)
Vicepresidente de Mayors for Peace

i

Ivan KNEZ
Alcalde de Biograd na Moru (Croàcia)
Vicepresidente de Mayors for Peace

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s